Almeda Abazi Tolgahan Sayışman / Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman'dan ilk fotoğraf ... : Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu.

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman / Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman'dan ilk fotoğraf ... : Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu.. Nikah, günbatımında otelin terasında kıyıldı. Almeda abazi, doğrusu çok korktum, elim ayağım titredi. 31 ekim 2019, perşembe 13:26 son güncelleme: Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, eşi almeda abazi'ye nasıl aşık olduğunu anlattı.

Almeda abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyata alındı. Milliyet'ten umut ünver'in haberine göre; Almeda abazi'nin eşi tolgağan sayışman'ın 2 aylık oğlu efehan ile olan fotoğrafı dikkat çekti. Tolgahan sayışman ile eşi almeda abazi, bir ev aletleri markasından reklam teklifi aldı.

Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi'yi sırtında taşıdı - Son ...
Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi'yi sırtında taşıdı - Son ... from assets.dogannet.tv
Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Milliyet'ten umut ünver'in haberine göre; Almeda abazi, türkiye'de de çok bilinen jarnana şarkısını söylemeye başladı. Tolgahan sayışman, sevgilisi almeda abazi ile önceki gün kuruçeşme'de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı. Tolgahan sayışman ile eşi almeda abazi, bir ev aletleri markasından reklam teklifi aldı. Almeda abazi hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Almeda abazi'nin eşi tolgağan sayışman'ın 2 aylık oğlu efehan ile olan fotoğrafı dikkat çekti.

Evlilik yıldönümlerini ve sevgililer günü'nü kutlayan çift çıkışta bakın nasıl açıklamalarda bulundu.

2017 yılında yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ile evlenmiştir. Daha sonra taksi çekici ile götürüldü. 2017 yılında dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi çifti ikinci bebeklerini bekliyordu. Sayışman, nikah defterine imza atmadan saatler önce çekilen fotoğrafını instagram'da paylaştı. Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi. Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum. Şarkıya eşi tolgahan sayışman'da eşlik edince seyircilerden büyük alkış geldi! Star tv'de ekrana gelen bir hülya avşar sohbetinin bu haftaki konuğu ünlü oyuncu tolgahan sayışman'dı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyata alındı. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, 2008'de miss globe kainat güzeli seçilen almeda abazi ile. Tolgahan sayışman, sevgilisi almeda abazi ile önceki gün kuruçeşme'de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı. Milliyet'ten umut ünver'in haberine göre;

Şarkıya eşi tolgahan sayışman'da eşlik edince seyircilerden büyük alkış geldi! Tolgahan sayışman almada abazi düğün fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de. 2017 yılında yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ile evlenmiştir. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Çağlar çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:tolgahan ile almeda sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi evleniyor - 2 - Pudra
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi evleniyor - 2 - Pudra from cdn.pudra.com
Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı almeda abazi'yle evlenmeye hazırlanıyor. Yan flüt ve kemanlarla karşılanan davetlilerin yerlerini almasından sonra, almeda abazi ve tolgahan sayışman alkışlar arasında terasa geldi. 31 ekim 2019, perşembe 13:26 son güncelleme: Ama şükürler olsun ki, kimsenin burnu bile kanamadı. Sayışman, nikah defterine imza atmadan saatler önce çekilen fotoğrafını instagram'da paylaştı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyat oldu. Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır.

Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi.

Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı almeda abazi'yle evlenmeye hazırlanıyor. Şarkıya eşi tolgahan sayışman'da eşlik edince seyircilerden büyük alkış geldi! Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Almeda abazi hakkında merak edilen sorulara cevaplar. 2017 yılında dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi çifti ikinci bebeklerini bekliyordu. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Evlilik yıldönümlerini ve sevgililer günü'nü kutlayan çift çıkışta bakın nasıl açıklamalarda bulundu. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, eşi almeda abazi'ye nasıl aşık olduğunu anlattı.

Beş aylık hamile olan almeda abazi ile eşi tolgahan sayışman'ın paylaştığı bu kare, kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu! Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu. Çağlar çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:tolgahan ile almeda sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi. Nikah, günbatımında otelin terasında kıyıldı. Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır.

Almeda Abazi'den oğlu Efehan ve Tolgahan Sayışman ...
Almeda Abazi'den oğlu Efehan ve Tolgahan Sayışman ... from im.haberturk.com
Daha sonra taksi çekici ile götürüldü. Çağlar çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:tolgahan ile almeda sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyat oldu. Tolgahan sayışman almada abazi düğün fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de. Almeda abazi, geçtiğimiz aylarda eşi tolgahan sayışman'la. 2017 yılında dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi çifti ikinci bebeklerini bekliyordu.

Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu.

Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı almeda abazi'yle evlenmeye hazırlanıyor. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var. Almeda abazi'nin eşi tolgağan sayışman'ın 2 aylık oğlu efehan ile olan fotoğrafı dikkat çekti. Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu. Tolgahan sayışman ile eşi almeda abazi, bir ev aletleri markasından reklam teklifi aldı. Geçtiğimiz aylarda amerika'da dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi, beyaz show programına katıldı. Tolgahan sayışman, almeda abazi'le evlendi! Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyata alındı. Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı almeda abazi. Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı almeda abazi'yle evlenmeye hazırlanıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook